Nejnovější recenze ze sekce Afrodiziaka
- Kromě dobré chuti,žádná reakce
- Nefunguje
Vyzkoušeno s partnerkou 3x a nic. Podle recenzí, které působí, jako by byly napsány boty, jsme očekávali alespoň nějaký účinek, i když ne tak extrémní, jako bylo popisováno.
Pred prvním vyzkoušením jsme byli na romantické večeři, přišli jsme domů, dali si skleničku vína, do které jsme si kapky nakapali. Kupodivu se nic nestalo.
Zkusili jsme to tedy další den s tím, že jsme si kapky dali pod jazyk, jak je psáno na obalu. Nečekaně žádný efekt opět nedorazil.
Po 2. vyzkoušení jsme četli recenzi testera od růžového slona, který taky nepociťoval žádné velké změny a přípravek tedy používá jen na zpříjemnění hezkého večera.
Tak jsme si řekli, že po nabití nových vědomostí kapky zkusíme ještě jednou s tím, že nic nebudeme čekat.. a stále nic. Takže buď jsme vadní, nebo kapky fungují pouze na principu placebo efektu.
Za tu cenu určitě nedoporučuji, dejte si radši o skleničku vína navíc, nebo si zahrajte erotickou verzi truth or dare.
- splňuje to, co produkt slibuje
- Vůbec nic
- příjemná vůně ( po energetickém drinku)
- příjemná chuť
- stimulující
- účinek neodezní do 5 min.
- ocenili by jsme větší balení
- nenašli jsme nic víc
- zatim žádné vysledky asi brzo
- slušná cena
- dost pali
- Jedinečný orgasmus
Obrovské zlepšení sexuálního zážitku pro oba partnery.
Vůbec nefunguje, nezaznamenal jsem žádnou reakce, ani ťuk a ještě za tolik peněz - nekupujte...
- Nefunguje
Shunga Lesk na rty Oral Pleasure 10,5ml
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 3. listopadu 2023)
Zakoupeno v Růžový slon
- Opravdu je cítit
- Dobrá chuť
- Nemá dlouhou výdrž
- Udržuje penis v čistém a hladkém stavu
Nepoznal jsem rozdil
nepřipadá mi, že má popisované vlastnosti
Za mě žádný efekt. Bohužel.
Skvělý gel jako předehra, při masturbaci nebo jen tak ve chvilce klidu a pohody jako relax. Opravdu dost silně brní. Použitelný pro oba. Rádi ho používáme každý sám o samotě, ale i jako pomocník pomohl přivést manželku k orgasmu, když předemnou masturbovala. Zatím neznám nic silnějšího a účinnějšího co se týká brnění a dráždění, než je tento gel. Doporučujeme
prostě nefunguje, ani na mne placebo nezabralo
Perfetkní funguje skvěle. Delší vydrž pri sexu.
Užívám již několik dní, zatím žádný efekt.