Poradna Afrodiziaka


Autor: | Vloženo: 09.03.2010 000 15:07 | Témata: Poradna Afrodiziaka

Je na předpis????

chci se zeptat jestli je daný výrobek na předpis a jestli je nějak věkově omezen

  • Tomas Linger

    Tomas Linger

    9. března 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, výrobek není na předpis a není ani věkově omezen. Více popis zboží.

    ArginMax pro muže je patentově chráněný potravinový doplněk v podobě tablet zlepšující erekci a sexuální výkonnost, a tak zkvalitňuje a prodlužuje sexuální prožitek.

    Ve kterých státech se ArginMax pro muže prodává?

    Výrobek vyzkoušeli spotřebitelé již v 35 zemích světa. Mezi nejvýznamnější státy patří Velká Británie, Irsko, USA, Kanada, Austrálie, Nový Zéland, Japonsko, Mexiko. Česká republika se tak stává 36. zemí, kde se výrobek prodává.

    Jak byl ArginMax pro muže testován?

    Ve studiích, které provedli lékaři z Hawaiské Univerzity, se potvrdila bezpečnost a účinnost přípravku ArginMax Pro muže. Studií se účastnili muži ve věku 31 až 73 let s nedostatečnou erekcí, kteří po dobu čtyř měsíců nepřetržitě užívali denní doporučenou dávku přípravku ArginMax Pro muže.

    Výsledky byly následující:

    * u 87,5 % mužů se zlepšila schopnost nabýt erekce během sexuálního styku
    * 75 % mužů bylo celkově spokojenějších se svým sexuálním životem.

    Co ArginMax Pro muže obsahuje?

    Jako hlavní účinné složky obsahuje pro lidský organismus přirozenou aminokyselinu L-Arginin, extrakt z listu jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba), extrakt z kořene ženšenu korejského (Panax ginseng) a z kořene ženšenu pětilistého (Panax quinquefolius). Dále v doporučené dávce přípravek obsahuje významné denní dávky 11 vitaminů (A, E, C, B1, B2, B5, B6, B12, kyseliny listové, niacinamidu, biotinu), zinku a selenu.

    Jak ArginMax Pro muže funguje?

    Při pravidelném užívání účinek nastupuje pozvolna a po 4 týdnech je maximální. Účinek přetrvává po určitou dobu (až týden) po vysazení.

    Účinné přírodní složky zlepšují prokrvení svalů, ale také kavernózních těles (přirozené struktury v penisu, které se při ztopoření plní krví), což vede ke zlepšení erekce a sexuální výkonnosti.

    Jaké další příznivé účinky lze od užívání očekávat?

    Doporučené užívání má příznivý ochranný účinek na srdce a cévy. Vedle stimulace prokrvení tkání je dalším významným ochranným mechanismem účinek antioxidační.

    Zlepšení prokrvení není omezeno pouze na kavernózní tělesa penisu, ale příznivě se projevuje také lepším prokrvením svalů (vyšší svalový výkon u sportovců) a mozku (zlepšení v procesu soustředění, myšlení a pamatování).

    Vzhledem ke skutečnosti, že pro spuštění a dosažení dostatečné erekce je potřeba zrakových, sluchových, hmatových, čichových podnětů nebo vytvořené představy, je lepší prokrvení mozku velmi příznivým vedlejším účinkem.

    Jak ArginMax Pro muže užívat?

    Doporučuje se užívat 3 tablety denně minimálně po dobu 4 týdnů. Účinek přetrvává až 1 týden po vysazení. Proto je vhodné po krátké pauze v užívání pokračovat.

    Pokud není Váš sexuální život takový, jaký byste si přáli, nemusí být chyba jen ve Vás. Má-li Vaše partnerka potíže v sexuálním životě, zejména s nedostatkem sexuální touhy či nedostatečným sexuálním prožitkem, můžete jí doporučit výrobek ArginMax pro ženy.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.