Poradna ArginMax Forte pro muže 90 tobolek

Autor: | Vloženo: 10.04.2016 000 00:41 | Témata: Poradna ArginMax Forte pro muže 90 tobolek

Proč si, PROBOHA??

Prosim vás, to fakt ještě nikoho nenapadlo podívat se na složení...a koupit si ty jednotlivý aminokyseliny zvlášt?? Tak tento "Unikátní přípravek" si můžete doma "spíchnout" defacto za pár korun. L- Arginin 100g 99Kč. L-citrulin 100g taktéž 99Kč. Tribulus (kotvičník zemský) 100g (90% saponinů) 119 Kč!!!! 3 uplně nejhlavnější složky Arginmaxu. Arginmax 1 tobolka 500mg Argininu(to je nejzásadnější složka), L-citrulin(cca 150mg)a tribulus..někde uveden je, ale né kolik, pak zas neuveden :). Tak třeba Arginin (ta nej.složka) 90tablet á 500mg...45 g. Tak těch 45g Argininu koupíte za 45Kč..dobrý, ne?? :)

  • 10. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

    Samozřejmě každý kdo je znalý v oboru ví, že Argin max je velká reklama, slabé složení za vysokou cenu..dají se najít funkčnější přípravky za rozumné peníze, ale bez reklamy... stejně jako Clavin, ale jak je vidět, tak to nese :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 10. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

    Zkuste Blue, kde jsou jen přírodní složky. Za 3 měsíce užívání je výsledkem čisté střevo, vyrovnaná hladina testosteronu, doplněné všechny látky, minerály a stopové prvky, které organismus potřebuje, zrychlené spermie (spermogeneze), vytvořena prevence před rakovinou střev a prostaty a jako bonus je právě díky kotvičníku i prodlouženo libido, výkonnost a sexuální apetit. http://www.shopeek.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Toomass2

      10. dubna 2016 - Toomass2

      Teda nevim, kdo "vede" Shopeek.cz, ale asi to nebude žádnej velkej počtář. Tak snad je vidět, že se dá lehce spočitat, jak je Arginmax nevýhodnej(pozor, né neučinný) a vy sem dáte vyrobek, který ma Argininu v 1 tob.ještě 10xméně(50 mg) za cenu poloviční(500kč). Tu denni dávku, která se nesmí překročit, by bylo dobrý překročit min.tak 5x, aby to mělo vubec smysl..a už to vidím,pokud se nepletu, tak tento výrobek z MLM ☺


    • Shopeek.cz

      10. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      MLM? :) Prodej je v rámci ČR v kamenných prodejnách, eshopech a i sám výrobce ho nabízí ve svém klubu. A i některé lékárny. Je snad Coca cola MLM? Ano, je. Ale to jspu všechny firmy, které mají více prodejních kanálů. A ono nezáleží jen na množství obsahu, ale také na jeho zpravování při výrobě, což značně ovlǐnuje účinnost. Ono ve finále stačí mít pořádnou partnerku a nepotřebujete nic.


    • Toomass2

      10. dubna 2016 - Toomass2

      :) za 1. fakt mi chcete tvrdit, že tohle není MLM? http://www.prirodoukekrase.cz...
      Za 2. Hm, tak bohužel, na množství obsahu velmi záleží...nebo máte nějaký ultrakvalitní Arginin, oproti Arginmaxu a ostatním prodejcům že stačí 50mg v 1 tobolce..3x denně? Asi né, co :-). Za 3. jsem se ptal, teda nepřímo...jestli umíte počítat? Desetinové množství oproti Arginmaxu?..:) tak ještě jednou, sám vidíte, jak se dá lehce zjistit, jak je Arginmax cenově nevýhodnej, a vy sem dáte...vlastně reklamu, na výrobek...kterej je ještě xkrát nevýhodnější než Arginmax...no jako.nevim, co k tomu ještě řícr. :-). Za 4. Arginin se používá i na jiné věci..jak jistě víte. No a na konec, proč to teda vlastně prodáváte, když stačí mít pořádnou partnerku? :) (což je ovšem taky vlastně blbost)


    • Shopeek.cz

      10. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      Když už tu šíříte nesmysly, ověřte si nejprve fakta, oficiální. Což jsou například Obchodní podmínky partnerského prodeje, které využívá např. i lekarna.cz - největší on-line lékárna v ČR - eunikepartner.cz/podminky.php?s=881
      Za druhé si nastudujte, co znamená mikronizace, abyste pochopil, že o množství to fakt není - viz: http://www.favea.cz...
      Chce to jít víc do hloubky, víc se zajímat o fakta, ne báchorky. A také o výrobu, suroviny, zpracovatele.
      Až se v tomhle budete orientovat, pak se snažte někomu něco vysvětlovat.


    • PT Servis

      11. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

      Nechci úplně vstupvat do diskuse, ale 500mg mikronizovaného něčeho je stále 500mg účinnost v kapsli.. vůbec nezáleží na mikronizaci.. to jen pro informaci.. více se do vaší diskuse vkládat nebudu..


    • Shopeek.cz

      11. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      Ano, ale souvisí to především s účinkem. Takže není rozhodující množství, ale surovina, zpracování a následně organismus, jak s tím naloží. Tohle je ale diskuze na vědecké úrovni, což běžný spotřebitel neví.


    • PT Servis

      11. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu PT Servis

      Jen vás uklidním, že o tom něco vím.. L Arginin uvedený jako L Arginin je stále L-Arginin a není v něm žádný rozdíl ve zpracování.. pokud by byl, bylo uvedeno například AAKG atd. takže pořád srovnáváme jednu a tutéž látku, jednou možná od jednoho pharmaceutického výrobce a jednou od jiného... z vlastní zkušenosti vím, že Arginin se dá pořídit za ceny diametrálně odlišné ve stejném zpracování.. tedy organismus si s tím poradí úplně stejně pokud je to stejný L-Arginine.


    • Shopeek.cz

      11. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      Nejde tu primárně o L-arginin.


    • Toomass2

      15. dubna 2016 - Toomass2

      A o co tedy primárně jde?


    • Shopeek.cz

      15. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      Primárně jde o CGF, co ovlivňuje pohlavní orgány


    • Toomass2

      16. dubna 2016 - Toomass2

      No, tak 4 hodiny na Google...a neuvěřitelně mě překvapila jedna věc. Ve všech článcích o CGF růstovém faktroru bylo zmíněno spousta nemocí a potíží na které je Chlorella a její růstový faktor CGF velice dobrý..od střevní mikroflory, regenerace kostí, kůže, .všeho až po Alzheimra a Parkinsna, ale nikdy, tam nebyla zmínka o testosteronu, erekci a sexuální výkonnosti. Snad jednou věta...že má pozitivní vliv na na tvorbu zdravých vajíček u žen a spermií u mužůj. No, ale to se dá napsat defacto u všeho, co patří do oblasti zdravé výživy. A pak ještě vlasně, jak se asi dalo čekat, v České řase z Třeboně, jehož jste online prodejcem.
      .Když se podíváte na prvních 10 doplnků výživy, tak je to pořád stejné. Ve všech Arginin, téměř ve všech L-Citrulin a Tribulus, a pak na střídačku Lysin, ginko,Maca, Ženšen atd. Ale tedy nikde jsem neviděl, že by Chlorella byla ve výrobku tohoto určení obsažena. Tedy opět kromě toho vašeho Blue. Samozřejmě se někde...možná, v nějakém doplnku najde, ale já ho tedy nenašel.
      A ani třeba Almea(od jakési švédské společnosti) která obsahuje "unikátní" složení z 11 bylinných složek, jsem tedy Chlorellu už opravdu čekal..a opět nic.
      Tak já nevim, jestli dáte odkaz na nějakou vědeckou studii..nebo alespoň studii, na které je vidět, že je to právě CGF faktor. O kterém docela suverénně tvrdíte, že je to právě on, který primárně ovlivnuje pohlavní orgány. Nebo třeba popíšete myšlenkový pochod, jakým jste k tomu dospěl/a?


    • Shopeek.cz

      18. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

      CGF + Kotvičník + L-arginin. O to šlo. Jiné suroviny = komplexní řešení problému s pindíkem :) Ono to není jen o tom to postavit a užít si. Princip těchto problémů je jinde. Takže Vámi rozebrané suroviny a gramáže stejně nic nevyřeší. Proto jsem reagovala.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.